Är vi aldrig nöjda?

Nu är det ju den tiden på året då det är melodifestival och en tredjedel utav svenska folket sitter bänkade framför TVn. Men som vanligt så klagar folk på programledaren. Det verkar ibland som att det kvittar vilken programledare vi har för det programet för folk är ändå ALDRIG nöjda verkar det som. Hade vi som klagar ens kunnat göra det bättre själva? Man har ju rätt så mycket press på sig när man står i direktsändning inför 3 miljoner svenskar, tänk om man skulle göra bort sig mer än vad det var tänkt.
Sen så är det ju så jäkla enkelt för folk att klaga egentligen, vi kan klaga på allt och mena på att det finns de som passar bättre, visst det kanske det gör men det är faktiskt inte vår uppgift att bestämma vem som ska vara värd för melodifestivalen detta året, eller något annat år för den delen heller.
Jag tycker att Petra Mede är jättebra som värd iår, jag tycker hon är riktigt rolig faktiskt. Nu finns det ju de som inte håller med mig på denna punkt men jag tycker att de får tycka så om de vill. De kommer ändå alltid att hitta något att klaga på nästa år.

Verkar allt som ofta att vi strävar efter att ALLTID klaga på något. Tragiskt ibland, men det är bra att aldrig vara helt nöjd ibland.

Trashcan

Dela med dig:

Vem du är:
Remember?

Mail: (visas ej)

Din blogg:

Skriv vad du vill:

Trackback
RSS 2.0