Torsdag!

så var denna veckan snart slut. Inte så många veckor kvar här uppe nu, 11 efter denna, eller 77 dagar, fast sen minus helgerna för då brukar vi alltid vara lediga ju.
Tiden börjar gå riktigt snabbt nu, är snart tre veckor sedan vi fick veta.
Har faktiskt börjat förstå att det verkligen är sant, att det verkligen ska hända, och jag är helt överlycklig för att va ärlig.
Åker hem i morgon för ännu en skön helg hemma i Kristianstad. Längar efter dig hjärtat. Vill bara kunna hålla om dig. Känna din närhet.

Ikväll så ska vi ut och äta hela plutonen för vår kära furir ska sluta här i Halmstad och återvända till ett civilt liv igen. Skoj.

Minnen!

Man kanske skulle sätta sig ner ibland och tänka på minnen som gör en glad arg och ledsen för att sedan tänka på hur man har det nu och komma på om  man har det bättre nu eller inte. Jag vet att jag kommer ha det riktigt bra i framtiden.

Slänger upp en bild på mig från julafton hemma hos familjen Jönsson

Jag hos familjen Jönsson

2009!

Det blir ett otroligt stort år faktiskt.
För då blir jag pappa, om allt nu går bra, men det bör det göra =)


Framtiden!

Jag kan omöjligt med ord beskriva hur glad jag är just i detta nu. ATt vi äntligen har lyckats med det vi velat sen förra året.
Det går så många tankar genom mitt huvud just nu så jag knappt ens vet vart jag ska ta vägen. Helt sjukt.
Det är inte så att det är dåliga tankar utan det är bara jättebra tankar just nu.
Får tårar i ögonen när jag tänker på det! Undrar då hur det blir senare!

Wow!

Jävligt glad just nu, chockad men jävligt glad.
Tar detta som ett stort jävla tecken just nu faktiskt.
Jag vill verkligen

En dag kvar

En dag kvar tills det är permis igen!
Har längtat som en galning hela denna veckan, fast mest på grund av i söndags och lördags.
Rätt okej slut på dagen faktiskt, först ett rätt lätt fyspass innan middagen vid typ klockan kvart i tre, sen ett gympass vid kvart i fem till tjugo i sex. Helt okej, känns jävligt bra nu i alla fall!

Onsdag

Vissa dagar så vet man inte riktigt vad man ska tycka. Kanon väder i morse när jag vaknade men sen när vi slutade i eftermiddags så var det inte lika fint längre, han precis komma in på rummet innan det började spöregna där ute. Som tur va så hade jag redan hunnit äta då. Håller bara på med en massa meningslös teori nu nere i byggnad 93, rätt skönt att sitta vid en dator i stället för att vara ute i skogen i alla fall. Lägger in denna bilden också i brist på annat.


None

Idol


RSS 2.0