Photoshop

Före:


Efter:

Händerna på täcket!

Vi var på rutin-ultraljud idag på hospitalet. Allt var bra med vår lilla bebis, kändes riktigt skönt att höra.
Vi köpte 6 bilder, riktigt bra bilder, där man ser bebisen i profil samt armar och ben. Helt underbart att man ser så mycket nu på ultraljud.
Lisa har ju övertalat mig till att vi skulle ta reda på könet, så av ren nyfikenhet så frågade hon barnmorskan om hon kunde se könet, så hon tittade efter, hon hittade ingen snopp och ingen pung. Så det innebär att det blir en FLICKA!
Fast hon garanterade inte det till 100%, men hon sa att hon skulle bli förvånad om dom såg en snopp vid nästa ultraljud om två månader.
Tänka sig, jag ska bli pappa till en liten flicka! Helt ofattbart!

Ultraljuds bilderna lägger jag upp i morgon, finns annars att beskåda i Lisas blogg

Allt för pengar!

Jay Leno har blivit stämd för att han har köpt en bil på en auktion. En bil som stod i ett garage, där ägaren inte betalade till ägaren av garaget, så ägaren av garaget beslagtog bilen! Det är säkert så att han blir stämd bara för att han är en kändis, hade det varit en helt vanlig person så hade det nog garanterat inte blivit nån stämningsansökan från han som blev av med sin bil. Löjligt! Fast i USA verkar dom stämma varandra hit och dit ibland faktiskt. Lite sorgligt!

1,5 timmar kvar!

Så slutar man om en och en halv timme då ja, näst sista dagen denna veckan, har varit lite problem idag med fast inget ovanligt här faktiskt. Alltid problem med allt, borde inte vara så svårt att fixa allt innan man slutar jobba, men nej det kan dom inte. Lata truckförare! Skapade min header nu på arbetstid, duktigt va? hehe!


Lite att göra idag!

Står här på jobbet vid jobbedatorn som egentligen är till för maskinen. Dom försöker få tag på nån truckförare som kan köra fram lite större madrasser för alla över storleken 140 är slut för tillfället, och det är dom som måste iväg snabbt, och truckförarna slutade jobba klockan fyra, segt.Fast jag klagar inte så mycket över det, alltid trevligt att inte ha så mycket att göra kanske! Följ min blogg med bloggkoll

En mörk oktober kväll!

Nu börjar det bli riktigt mörkt ute faktiskt, lite tråkigt för precis när man hunnit vänja sig vid att det är sommar som kommer den kalla gråa hösten med allt sitt regn och all blåst.

Bråkade lite med Lisa innan när Colin somnat, slutade med att jag gick till mina föräldrar, hatar när vi bråkar. Brukar bli som så att jag går, jag tycker i alla fall det är bättre, för då blir det inte så mycket värre än vad det är. Bättre det enligt mig i alla fall. Jag vet innerst inne att hennes humör beror på att hon är på tjocken eller gravid som vanliga människor skulle sagt. Förlåt Älskling!

Köpte ny bil i måndags, en SAAB 9000 från 92. Går mycket bättre än jag trodde faktiskt, för att vara så billig då alltså.
Den har ACC och elhissar, allt sånt nödvändigt. nödvändigt enligt mig i alla fall!

Kalas i morgon hos Hanna, litet kalas, lite mer på lördag som jag förstod det hela faktiskt! Trevligt!

Höll nästan på att glömma en viktig sak, vi var och la handpenning på en vagn i förra veckan, kändes helt underbart, nu är den beställd i alla fall! Kanon!

RSS 2.0