Working hard or hardly working?

Vi satt och skrev ner en liten lista innan idag på vad som vi kommer att behöva när bebisen kommer, så jäkla mycket faktiskt när jag tänker efter. Bara efter tre saker så var vi uppe i över tiotusentals kronor! Fast, som tur är så finns Blocket. Massa bra fynd på den utmärkta sidan!

Förlåt för inatt Lisa!


Seger!

Vi har kommit överens om en vagn, så man kan säga att jag vann det slaget!

Halv sex!

Har varit vaken sen drygt halv tre ungefär då Colin bestämde sig för att vakna och ha mjölk. Lisa går in och sätter igång DVDn och TVn som jag uppfattar det, lägger sig sen i soffan igen, värmer ingen mjölk.
Jag ligger kvar i sängen och väntar på att hon ska ropa på mig. Halv fyra stormar hon in till mig efter att ha stängt av Colins TV och undrar om inte jag har hört han. Slutar med att hon smäller igen dörren och är skitsur. Klockan fyra ungefär så har Colin gått upp och jag står i köket och kokar den j*vla mjölken.


Måste skaffa en större säng!

Bebis!

Var med Lisa hos doktorn idag. Fick se bebisen på vanligt utvärtes ultraljud. Blev helt tårögd, nu ser man riktigt att det är en liten bebis där inne!

Storm of fantasy

Inatt hade jag en av de mest sjuka drömmar jag haft på länge. Ingenting i drömmen hade något som helst sammanhang. Det konstiga är att allt kändes så jävla verkligt, sen ett tu tre så vaknade jag med skyhög puls. Vaknade av att Lisa gått på toaletten.

Ja, nu ligger Lisa och sover och jag sitter här och knappar och har mig.
Ska ringa dit idag och höra hur det blir tänkte jag, kan ju alltid hoppas. Bra i sånna fall.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, funderar på att äta lite frukost faktiskt. Köpte ju Dansk Salami igår att ha på mackan, mums!


En paus i städandet!

Sitter här och tar en liten liten paus i städandet. Nu börjar man faktiskt se lite att någon städar här. Mycket stor skillnad enligt mig i alla fall.
Uppe klockan sex i morse, inte lönt att sova längre när man kan städa i stället eller hur? HAHA
Har gjort en spelningslista med lite låtar på datorn som passar mig när jag städar. Har nog hört de flesta av dom rätt mycket nu ska jag säga er.

"Samborombon, en liten by förutan gata,
den ligger inte långt från Rio de la Plata,
nästan i kanten av den blåa Atlanten
och med Pampas bakom sig många hundra gröna mil,
dit kom jag ridande en afton i april,
för jag ville dansa tango."

Fritiof och CarmencitaNej nu ska jag fortsätta städa tänkte jag!

En helt vanlig lördag!

Tar en paus nu från städandet, sitter en stund vid laptopen och tittar lite på Beck på TV.
Har missat en del så fatta inte riktigt vad det handlar om.
Lisa är hemma hos Soppan ikväll. Känns lite ensamt att hon inte är hemma, tycker inte om att vara själv i lägenheten.

Har varit på Toddler idag med Hanna och Kim, Lisa också såklart. Tittade på vagn där också även om vi egentligen nästan redan vet vad vi vill ha för vagn. Fast det skadar ju iofs inte att kolla nästa vecka på G-knapp när vi ändå ska till Malmö och IKEA.

Bråkade lite med Lisa innan, aldrig kul när vi bråkar, hatar det. Förlåt Älskling!


Är typ en sånhär vagn vi har tänkt oss fast svart:Jag vill ha en sån här säng till den lille sen, får se vad Lisa tycker om den när vi är på IKEA

Klockrent!

Direkt när jag kom bort till Lisa så sa hon att hon var jättehungrig och att hon mådde lite illa för att hon knappt hade ätit något idag. Så började hon att typ klökas. Men när hon började gå mot toaletten så skrek hon på mig att hämta en spann, som tur va så hann jag precis hämta spannen innan hon spydde. Pi katten.

Nu är Lisa och hennes mamma (Eva) och handlar lite chips och cola samt hyr film, jag och Kim sitter och passar hans och Hannas son samt Lisas son. Hanna är på pilates.
Ny tycker jag att det kan bli mars månad så jag får se hur min lille son/dotter ser ut, börjar bli lite smått nyfiken och då är det ändå så lång tid kvar!

Torsdag!

Ska snart gå bort till Lisa, hon sover! Stackarn!

Slut på friden!

Hon har kräkt!

Man saknar inte kon förens båset är tomt! Tänk på det!

RSS 2.0