God Jul

God Jul till alla mina läsare :P


Ny design

Så har man precis tagit och ändrat om lite på bloggen, tycker det blev lite snyggare nu faktiskt.
Fast där är fortfarande lite saker som jag vill ändra på men det kommer lite senare tror jag.

Nästa vecka!

Schemat för nästa vecka:
Måndag: 8.00-16.30
Tisdag: 8.00-16.30
Onsdag: 8.00-16.30
Torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-16.00

Utbildning!

Var ute på Adding Skills idag på intervju, det slutade med att jag var på utbildning från klockan ett till halv sju nu ikväll.
Ska dit i morgon igen på fortsatt utbildning i säljteknik. Riktigt roligt faktiskt, tror verkligen på den produkten jag ska sälja.
De som jag kommer arbeta med var också trevliga, iaf det lilla vi snackade.

Snart jul!

Nu är vi ju en vecka in i december, har ännu inte hittat den där riktiga julstämningen. Men den kommer väl.
Ska på en jobbintervju i morgon på Adding skills ute på Björkhemsområdet. Säljjobb men det funkar ju tillsvidare faktiskt. Ett jobb är ju ett jobb.

Satt här och pulade lite i Photoshop nyss och det ledde till skapandet utav denna bilden:


Brända pepparkakor och hagelskott

nu kan man verkligen känna henne där inne i den trygga världen i magen.
Annat var det för en tid sen när man inte hade tålamod att vänta så man kände det.
Lisa rappade precis, cat I'm a kitty-cat.December!

November slutade trevligt med lite adventsfirande hemma hos Jönsson familje, lite glögg och pepparkakor, samt lite godis. Lisa började få lite ont i ryggen frammåt kvällen och skulle det bli värre så skulle lhon ringa sin mamma så skulle dom åka in till sjukhuset och kolla upp vad det kunde vara.
Vid elva tiden ungefär tror jag det var på kvällen så hade Lisa så ont i ryggen så att hon varken kunde sitta eller ligga eller stå. Så hon ringde sin mamma så åkte dom in till sjukhuset, dom gick till förlossningen för det kanske kunde ha något med bebisen att göra, kanske värkar?
Men nej, det visade sig att Lisa hade gallsten bara, som låg lite i vägen i kanalerna i kroppen. Jag gick hemma och förväntade mig det värsta, att hon skulle föda i vecka 23+1, en plyttebebis som man inte vet om den överlevde. Lisa ringde vid två tiden på natten och sa att hon skulle ligga kvar där över natten och ringa mig på morgonen.
På morgonen så ringde hon mig när jag var och lämnade Colin på dagis, så efter det åkte jag till henne på sjukhuset och satt där med henne hela dagen, tog verkligen på krafterna för där var verkligen inget att göra där. TRÅKIGT!
Sen så hämtade jag Colin lite tidigare på dagis och så åkte jag, Lisa, Colin och Lisas mamma Eva till Grekiska resturangen på Näsby och åt. Dit kom även Lisas pappa Anders, och Lisas bror Ola med sin dotter Nellie.
Sen somnade vi rätt tidigt faktiskt, fast sen vaknade vi av att Hanna ringde, så sen somnade jag inte förens vid tolv igen ändå, som vanligt!
Lisa kom in och la sig hos mig i morse, första gången på länge, även om det bara varade en halvtimme innan jag skulle upp och lämna Colin på dagis.

RSS 2.0