Lurade pappor?

Taget ifrån Planetdad:
"Om barnet inte är planerat kan man också känna att man blivit lurad. Att det inte har varit fair play. Hon kanske har velat ha barn hela tiden och inte varit ärlig emot dig. Att få barn under dessa omständigheter kan leda till onödig konflikt."

Hur kan man som kille känna sig lurad? Eventuellt så skulle man kanske kunna känna sig lurad ifall att tjejen har sagt att hon tar P-piller, P-spruta eller kanske har P-stav. Men det är ändå ingen riktig anledning till att känna sig lurad ju. När vi är drygt 14 år så har vi sexualundervisning i skolan. Där får vi dels veta att inget preventivmedel skyddar dig till 100%, det gäller även komdom. Ändå så är vi så många som envisas att ha sex utan skydd.
Ifall vi har sex utan skydd, då kan vi ju rent tekniskt inte säga att vi har blivit lurade. För under sexualundervisningen i skolan så framgår det klart och tydligt att sex utan kondom kan leda till barn. Så har det alltid fungerat och så kommer det alltid att fungera. Varesig vi vill det eller ej. Visst kan det kanske vara lågt utav tjejen att inte berätta att hon inte tar de påstådda "skydden" som hon påstått sig ta, men det är ändå vår egen skyldighet att skydda oss själva.

Trashcan
Skrivet av: Carisma95

Amen!

Roligt att se att vissa män inser detta. Det verkar vara jävligt lätt att skylla ifrån sig...

2009-02-13 @ 11:29:55
URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Skrivet av: Anneli

WORD!Sen är det ju trist åt vilket håll det än gäller ifall någon "lurar" till sig ett barn

2009-02-13 @ 12:03:30
URL: http://rullgardinsflikkan.blogspot.com

Dela med dig:

Vem du är:
Remember?

Mail: (visas ej)

Din blogg:

Skriv vad du vill:

Trackback
RSS 2.0