Lite kreativitet skadar väl inte?

Ibland så kanske man borde ställa sig frågan, stämmer verkligen allt som man läser i tidningen?
Stämmer det verkligen att Kitty i Let's dance flydde gråtandes efter sändning.
Denna frågan kanske är bäst lämpad när det gäller skvallertidningar och kvällspressen. För vanliga dagstidningar brukar oftast ha de som prenemurerar på deras dagliga tidning, medans då kvällspressen och skvallertidningar av olika slag lever på att sälja lösnummer.
En skvaller tidninng lever mycket på att kunden bara läser en rubrik och ser lite snabba bilder på omslaget och sedan därefter köper tidningen för att läsa mer om det som finns på omslaget.
Man läser nästan varje gång om någon Hollywood kändis som gjort något där borta på andra sidan Atlanten, men det är aldrig kändisen själv som berättar detta utan det är alltid en nära anhörig eller en vän till någon som känner kändisen.
Varför sviker kändisens vän? Jo, det är väl i första han för att han eller hon får betalat för själva intervjun, och det är nog inte dåligt betalt heller. Sen så står ju aldrig namnet på vem det är som har gett informationen heller.

En utav de roligaste artiklarna som jag har läst angående kändisar måste vara en om  att Angelina Jolie skulle vara gravid igen. Detta ska hon alltså ha berättat för en servitör på en resturang i London när han har försökt att servera henne en drink. Det är ju verkligen så vanligt att man berättar det för en helt främmande människa att man ska ha barn igen. Undrar varför ens tidningen har köpt denna oerhört löjliga, ursäkta men jag finner den intervjun tämligen löjlig,

Trashcan

Dela med dig:

Vem du är:
Remember?

Mail: (visas ej)

Din blogg:

Skriv vad du vill:

Trackback
RSS 2.0